Snížení hladiny cukru – test

u-test-vino

Účelem testu bylo změřit obsah alkoholu v tekutině před a po působení harmonických mikroproudů funkce BG. Testovaná tekutina bylo bílé víno.

test-cukr-bg3-01

Na vinětě láhve je uveden obsah alkoholu 11 %. Pomocí kalibrovaného vínometru jsem naměřil skutečný obsah alkoholu 12,2 %. Teplota tekutiny byla 16,10 °C.  Do vína, jsem ponořil dvě nerezové elektrody a spustil funkci BG. Po dobu 15 minut působily na tekutinu bipolární obdelníkové impulsy s frekvencí 7,92 Hz. Velikost výstupního proudu jsem nastavil na maximální hodnotu 100 µA.  Po 15 byla teplota tekutiny 16,10 °C. Tekutina se působením BG mikrovln nezahřívá.

test-cukr-bg3-02

Po 15 minutách působení BG jsem naměřil obsah alkoholu 9,8 %. Obsah alkoholu v testované tekutině se snížil o 2,4 %.

test-cukr-bg3-03

Při změně obsahu alkoholu o 1%, dochází současně i ke změně obsahu cukru o 10 %.
Působením harmonických frekvencí generátoru BG3 došlo po 15 minutách ke snížení obsahu cukru v testované tekutině o 20 %.

test-cukr-bg3-04

You may also like...

Napsat komentář